ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΕΜΠΕΚ

silipsiΗ Διεθνιστική Κομμουνιστική Τάση (ICT) καταγγέλλει την κατασταλτική ενέργεια που σημειώθηκε από τις αστικές δυνάμεις του «νόμου και της τάξης» εις βάρος ενός εκ των συντρόφων μας στο Μόντρεαλ

Στις 7 Ιουλίου ο σύντροφος Ρίτσαρντ συνελήφθη από τις αστυνομία με την κατηγορία της «παρεμπόδισης αστυνομικών κατά την τέλεση του καθήκοντός τους», όταν διαμαρτυρήθηκε για την εκδίωξη δύο αστέγων από το μέρος στο οποίο είχαν βρει καταφύγιο.

Ευτυχώς, ο σ. Ρίτσαρντ αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από μερικές ώρες, αλλά αυτό δεν απαλείφει τη σοβαρότητα της ενέργειας εκφοβισμού εναντίον ενός συντρόφου που είχε παίξει προεξάρχοντα ρόλο στους κοινωνικούς και φοιτητικούς αγώνες στο Κεμπέκ.

Η ICT εκφράζει την αλληλεγγύη της προς τον εν λόγω σύντροφο και προς όλους τους συντρόφους της Διεθνιστικής Εργατικής Ομάδας (GIO) με τη βεβαιότητα ότι η αστυνομία θα εξακολουθήσει να ασκεί τον κατασταλτικό της ρόλο –πράγμα φυσικό για την αστική κοινωνία- για να χαλιναγωγήσει την αντικαπιταλιστική δράση των συντρόφων μας.

 

Διεθνιστική Κομμουνιστική Τάση (ICT)

http://www.leftcom.org/

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: