Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ

 

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

«Η εξέγερση θα διαλύσει το έθνος»

Κεντρικό Σύνθημα της Κατάληψης Γκίνη στο Πολυτεχνείο γραμμένο πάνω σε μια αναποδογυρισμένη ελληνική σημαία

κρετινισμός: 2. η συμπεριφορά τού παθολογικώς ηλίθιου ατόμου 3. (υβριστ.) η μεγάλη βλακεία και συνεκδ. κάθε πράξη ή ενέργεια που οφείλεται σε βλακεία

[ΕΤΥΜ Ελληνογενής ξεν. όρ., πβ. γαλλ. crétinisme. Βλ. κ. κρετίνος].

κρετίνος (ο/η) 1. αυτός που πάσχει από κρετινισμό, που εμφανίζει συμπτώματα κρετινισμού ΣΥΝ. ιδιώτης, βλάκας 2 (υβριστ.) πρόσωπο ηλίθιο, μειωμένης αντιλήψεως

Γεωργίου Δ. Μπαμπινιώτη, Λεξικό της Νεοελληνικής Γλώσσας

Ὁ συνασπισμὸς τῶν βλακῶν ἐνταῦθα εἶναι μηχανικὴ ὀργάνωσις βάσει τῆς ἀρχῆς τῆς «ἐλαχίστης προσπαθείας» πρὸς ἀντιμετώπισιν ἰσχυροτέρας δυνάμεως εἰς τὸ πρόσωπον τῶν ὀλίγων ἢ τοῦ ἑνός. Ἡ ὀργάνωσις αὕτη περιωρισμένης ἐκτάσεως καλεῖται κοινωνιολογικῶς κλίκα (clique).

Ἡ ἔμφυτος τάσις τοῦ βλακός, ἐξικνουμένη συχνότατα εἰς ἀληθῆ μανίαν ὅπως ἀνήκῃ εἰς ἰσχυρὰς καὶ ὅσον τὸ δυνατὸν περισσοτέρας πάσης φύσεως ὀργανώσεις, ἐξηγεῖται πρώτον μὲν ἐκ τῆς εὐκολίας τῆς ἀγελοποιήσεως, εἰς ἣν μονίμως ὑπόκειται, λόγω ἐλλείψεως ἀτομικότητος (ἐξ οὗ καὶ τὸ μῖσος τοῦ κατὰ τοῦ ἀτόμου καὶ τοῦ ἀτομικισμοῦ), δεύτερον δὲ ἐκ τοῦ ἀτομικοῦ ζῳώδους πανικοῦ, ὑπὸ τοῦ ὁποίου μονίμως κατατρύχεται, ἐκ τοῦ δεδικαιολογημένου φόβου μήπως περιέλθη εἰς τὸ παντὸς εἴδους προλεταριάτον. Ἀποτελεῖ δὲ ἡ τάσις αὕτη ἀμάχητον σχεδὸν τεκμήριον περὶ τοῦ βαθμοῦ τῆς πνευματικῆς του ἀναπηρίας. Τοιουτοτρόπως δημιουργεῖται αὐτόματος συρροὴ βλακῶν εἰς τὰς πάσης φύσεως ὀργανώσεις, αἴτινες, ἐὰν μὲν εἶναι συμφεροντολογικαί, διατηροῦν τουλάχιστον τὴν σοβαρότητα τῶν συμφερόντων των, ἐὰν ὅμως εἶναι «πνευματικαί» περιέρχονται σὺν τῷ χρόνῳ εἰς πλήρη βλακοκρατίαν

Εὐάγγελος Λεμπέσης, Ἡ τεράστια κοινωνική σημασία τῶν βλακῶν ἐν τῷ συγχρόνῳ βίῳ

Τα επεισόδια της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2016 (που στο κρετινικό ιδίωμα καλείται «εξεγερτική βία ενάντια στο Υπάρχον», συνοδευόμενο συνήθως από ένα δυνατό «ουγκ») δεν είναι διόλου το καθιερωμένο «μπάχαλο» που τελείται κατά τα «μεθεόρτια» της αγρίως βασανισμένης και εξάλλως διασυρμένης επετείου των Πολυτεχνειακών γεγονότων, των οποίων αποτελεί τον αντίποδα.

Αυτό που είδαμε χθες ήταν μια γνήσια εθνομηδενιστική εξέγερση μιας δράκας χρησίμων ηλιθίων του συστήματος. Γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε υπό το σύνθημα «Η εξέγερση θα διαλύσει το έθνος», πράγμα που πιστοποιήθηκε με το δημόσιο τσαλαπάτημα, κουρέλιασμα και κάψιμο του εθνικού συμβόλου έξω από την κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου, η οποία εκείνες τις μέρες του Νοέμβρη του ‘73 εκοσμείτο από ελληνικές σημαίες. Οι πύρκαυλοι των χθεσινοβραδινών αθλιοτήτων ήταν οι ΕΣΑτζήδες της ιστορικής μνήμης

Οι εξεγερμένοι Γραικύλοι της χθεσινής Πέμπτης (πλαισιωμένοι και από αλλοδαπούς, ερχόμενους είτε για εξωτικό πολιτικό ακτιβισμό στην σύγχρονη μνημονιακή Γραικία είτε στρατολογημένους στις δήθεν «καταλήψεις αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες») όχι μόνο είναι εκμαυλιστές της Πολυτεχνειακής επετείου, αλλά έχουν εκλεκτική συγγένεια με τους πράκτορες και τους προδότες που παρέδωσαν την μισή Κύπρο στον Αττίλα. Όπως ευθεία συγγένεια έχουν με τις δυνάμεις της σημερινής ιδιότυπης Κατοχής της χώρας και το ξενόδουλο εγχώριο κατεστημένο.

Η γραβατομένη αλητεία του κολωνακιώτικου κατεστημένου -του οποίου η δωσιλογία αποτελούσε πάντοτε το κατεξοχήν χαρακτηριστικό γνώρισμα- αφού κατεξευτέλισε οτιδήποτε συμβολίζει την ελληνική σημαία, εχθές το βράδυ την παρέδωσε στα χέρια των κακομαθημένων «εξεγερμένων» της παιδιών από τα βόρεια προάστια για να την τσαλαπατήσουν, να την κουρελιάσουν και να την κάψουν, κάτω τις υποκριτικές κραυγές της παραδημοσιογραφικής κλίκας των βοθροκάναλων και τα πλατειά χαμόγελα των σύγχρονων επιγόνων των γερμανοτσολιάδων, που περιμένουν, για άλλη μια φορά, στην γωνία για να αναγορευθούν σε «εθνικόφρονες».

Τα κουκουλωμένα βλαστάρια των βολεμένων της Εκάλης δεν έχουν πράγματι κανένα λόγο να δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό στην ελληνική σημαία. Άλλωστε γι’ αυτήν έδιναν την ψυχή, το αίμα και την ζωή τους τα εκατοντάδες χιλιάδες «αλλοτριωμένα κορόιδα» των πληβείων των λαϊκών συνοικιών των πόλεων και των χωριών, την ώρα που οι διεφθαρμένοι του Κολωνακίου είτε θησαύριζαν από τον πόλεμο είτε από τις συναλλαγές τους με τον κατακτητή. Γι’ αυτό και το «ταξικό μίσος» που κατά καιρούς επικαλούνται για να διακοσμήσουν «επαναστατικά» την πραγματική εξέγερση της πάρτης τους είναι το ίδιο ταξικό μίσος που πάντοτε έτρεφε η κωλοπετσωμένη κολωνακιώτικη χειριστοκρατία για τις αξίες και τα ιδανικά του ελληνισμού. Και ήταν αυτές οι αξίες και αυτά τα ιδανικά που αποτελούσαν σταθερά το αντίπαλο δέος των δικών της σωματικών και ψυχοπαθολογικών ιδεωδών, που συνοψίζονται σε μια φράση: ατομικιστικός μηδενισμός -το απαύγασμα της ιδεολογίας του σύγχρονου αντιεξουσιαστικού γραικυλισμού.

Οι εξεγερμένοι εαυτούληδες των χθεσινοβραδινών ταραχών -με την άδεια του Κράτους του εθνομηδενιστικού Σύριζα και βάσει της ημερήσιας διάταξης της αστυνομίας του- επικαλούνται τον διεθνισμό όταν εξεγείρονται (διάβαζε «μπαχαλεύουν») με στόχο την διάλυση του έθνους (του ελληνικού έθνους). Ο ονειρωκτικός «διεθνισμός» τους όμως είναι εξίσου κάλπικος όσο κάλπικος είναι εν γένει και ο ευατούληκος «εξεργερτισμός» τους. Είναι οι σύγχρονοι, γραικυλικής κοπής, Ηρόστρατοι της Επανάστασης.

Ο πραγματικός διεθνισμός –σε πλήρη αντίθεση με τον κοσμοπολιτισμό της νεοφιλελεύθερης χρηματοπιστωτικής παγκοσμιοποίησης- στηρίζεται στο έθνος ως ιστορικό και φυσικό γεγονός και το εξαίρει ως αξία (γι’ αυτό άλλωστε λέγεται δι-εθνισμός), φροντίζει για την διατήρηση του, αγωνίζεται για την ευδοκίμησή του και αποβλέπει στην ειρηνική συνύπαρξη και την αμοιβαία ωφέλεια των εθνών. Αντιθέτως, η σύγχρονη παγκόσμια Νέα Τάξη επιδιώκει την διάλυση των εθνών (από την οποία εμφορούνται διακαώς οι καταληψίες της αίθουσας Γκίνη) και την διάλυση των ταυτοτήτων προκειμένου να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε έναν ομογενοποιημένο πολτό ατομοκεντρικών και μηδενιστικών δούλων του Κεφαλαίου.

Οι χθεσινοβραδινοί κατσαπλιάδες του Πολυτεχνείου είναι σάρκα από την σάρκα του συστήματος ακριβώς επειδή απεργάζονται τον ίδιο στόχο: την διάλυση της Ελλάδας και του ελληνισμού, βαφτίζοντας τον κρετινικό γραικυλισμό τους «εξέγερση». Η «εξέγερσή» τους -όπως οι ίδιοι κυνικά ομολογούν και «περήφανα» διατρανώνουν- είναι εξέγερση για την διάλυση του ελληνικού έθνους, συμβάλλοντας με τον δικό τους τρόπο στην καταστροφή της Ελλάδας και του λαού της από τον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποιημένης χρηματιστικής ολιγαρχίας, των παρασίτων της εγχώριας πλουτοκρατίας και του ανθελληνικού Κράτους των σύγχρονων δοσιλόγων.

Γι’ αυτό και δεν είναι διόλου εχθροί του Κράτους, όπως διατείνονται, αλλά μια χυδαία συνιστώσα των παρακρατικών οργάνων του. Είναι οι «αναρχικοί» της εξουσίας που αποτελούν το όνειδος του αναρχισμού και τον άσπονδο εχθρό κάθε ιδεολόγου αναρχικού που έχει απομείνει σ’ αυτή την έρμη χώρα, ύστερα από την κατάληψη τού πάλαι ποτέ «αναρχικού χώρου»  από την ατομικιστική εθνομηδενιστική life style βλακοκρατία. . Είναι το φυσικό συμπλήρωμα του Κράτους, ντυμένο με «αντιεξουσιαστικό» μανδύα. Είναι το οργανικό αναπλήρωμα της αστυνομίας και του βαθέως κράτους που ο ρόλος του είναι να αποσυντονίζει, να τρομοκρατεί, να προβοκάρει και να αποκαρδιώνει όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν και να εξεγερθούν κατά του καθεστώτος.

Είναι ένας μηδενιστικός συρφετός ανθελληνικών παρασυστημικών κρετίνων, αποτελούμενος από έναν καλά οργανωμένο πυρήνα προβοκατόρων που πλαισιώνεται από πολιτικά ανεγκέφαλους και κοινούς ψυχοπαθείς.

Οι πραγματικοί εξεγερμένοι -όταν θα ‘ρθει με το καλό η ώρα που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους σώζοντας την Ελλάδα από την καταστροφή και τον ελληνισμό από τον αφανισμό- θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους με όλους τους ρουφιάνους και τους προσκυνημένους αυτής της χώρας.

Πέτρος Σεραφείμ

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: